Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Autóhitel BAR-listásoknak

Ha BAR/KHR-listára került, velünk akkor is autóhitelhez, azaz autóhoz juthat. Kalkulátorunk kitöltése után munkatársaink kiszámolják, hogy adott futamidő mellett mekkora havi törlesztőrészlettel vehet fel autóhitelt (A futamidő 1 és 8 év között választható. Magánszemélyek: 7 év, vállalati ügyfelek: 8 év.). A KHR-lista (vagy egykori nevén a BAR-lista) minden hitelfelvételre váró ember réme, ugyanis igen könnyen és úgy fel lehet kerülni rá, hogy a friss „tag” nem is tud róla. Értesítést ugyanis nem kap. A bankok viszont megjegyzik a listatagokat, és egy hosszabb lejáratú hitel esetén évekig szerepelhet a neve a KHR-listán.

Online kalkulációért kattintson ide!

Ha hitelre vásárolna autót, legyen az használt vagy új, felmerül a kérdés, hogy mi köze ennek az egésznek a feketelistához? A bank szempontjából sok, hiszen esetleg nem adnak Önnek hitelt. Az Ön szempontjából viszont semmi köze az autóvásárlásnak a listához, hiszen már talán arra sem emlékszik, hogy miért is került fel oda.

Mi olyan konstrukciókat kínálunk Önnek, amelyekkel elfelejtheti, hogy egyszer adóslistára tették. Az autóvásárlási hitelt BAR-listások is ugyanúgy felvehetik, mint azok, akiknek soha nem volt még problémás ügyük – legalábbis ha a mi cégünket választja és a segítségünket kéri az ügyintézésben, akkor biztosan.

A bankok jelenleg versenyben vannak az ügyfelekért, és ne feledjük, hogy a válságot nem a hétköznapi emberek okozták: miért kellene tehát nekik, Önnek bűnhődnie? A saját maguk által okozott problémák után bevezetett megszorításokat követően a bankok is rájöttek, hogy ha ügyfélhez akarnak jutni, akkor lazítaniuk kell a gyeplőn. Az ügyfélszerzés pedig elemi érdekük, hiszen a bankok belőlük élnek, még ha ezt sokszor nem is érezzük a hozzáállásukon.

És hogy miért érdemes minket választania? Mert mi garantáljuk Önnek, hogy nagy gyakorlattal és múlttal rendelkező munkatársaink megtalálják azokat a lehetőségeket, amelyek Ön előtt nyitva állnak akkor is, ha BAR-listán szerepek a neve. A pénzt pedig azután ugyanúgy használhatja fel, mint a bankok által problémamentesnek titulált ügyfelek.

Nézzük a részleteket:

  • Az autóhitelt felveheti új vagy használt (de 12 évesnél nem régebbi) autó vásárlásához.
  • A hitel lejártakor az autó nem lehet több 15 évesnél – amikor kiválasztja a futamidőt, legyen erre is figyelemmel!
  • Felveheti magánszemély, vállalkozás, vállalkozó.
  • A hitel bármilyen autótípusra elkölthető.
  • Passzív BAR-listás státusz esetén kezes bevonása szükséges.
Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.