Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Autóhitel kiváltás

A rövid név arra utal, hogy Ön kiválthatja régi, kedvezőtlen feltételekkel felvett hitelét egy jobbra. Hogy ez hogyan lehetséges? Az évek során, de talán az elmúlt hónapokhoz képest is folyamatosan változnak a hitelfeltételek, a mai helyzetben, amikor a bankok versengenek az ügyfelekért, nem nehéz egyre jobb és jobb hitelt találni. Valószínű, hogy az Ön régi autóhitelénél is létezik már jobb konstrukció, amelyet kihasználva Ön könnyíthet hitelterhein.

Online kalkulációért kattintson ide!

Az autóhitel-kiváltás másik felhasználási módja, hogy Ön egy nagyobb hitelösszeget vesz fel, ebből kifizeti jelenlegi, rossz kölcsönét és a fennmaradó összeggel aztán tetszése szerint rendelkezhet.

Hogyan tudom meg, hogy milyen új hitelek vannak?

Az ügyintézés ezen részét bízza ránk. Minden nap azzal foglalkozunk, hogy ügyfeleink legnagyobb megelégedését szolgáljuk – vagyis kikeressük a legjobb hitelkonstrukciókat. A hitelpiac részletes ismerete segít minket abban, hogy könnyen megtaláljuk az Önre szabott, jelenleg legkedvezőbb kölcsönfajtát. Ez Önnek természetesen alapvető érdeke, azonban nekünk is: csak az elégedett ügyfelek térnek vissza, és csak ők hozhatnak újabb klienseket hozzánk.

Milyen feltételekkel vehetek fel hitelt?

A hitel futamideje legfeljebb hét/nyolc év lehet, ezen kívül nincs más feltétel: bármilyen összegre, bármilyen autóra, bármilyen hitelre felvehető a hitelkiváltó hitel. A hitel még KHR-listás (passzív BAR-listás) ügyfelek számára is elérhető.Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.