Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Autóvásárlási hitel

Használt vagy új autó vásárlásán tanakodik? Személyautót venne vagy teherautót, esetleg valamilyen kishaszonjárművet? Az autóvásárlási hitel megkönnyíti a döntést, mivel a pénzzel a zsebében vagy a bankszámláján már valóban csak arra kell figyelnie, hogy megtalálja a megfelelő autót. Letölthető az autófinanszírozás ügymenet és a feltételek listája ide kattintva.

Online kalkulációért kattintson ide!

Az autópiac pang, naponta hallunk híreket az elbocsátásokról, és olyan ikonok összedőléséről, mint az Opel és a General Motors. Az autóhitelek piaca viszont éppen most van élénkülőben! A bajban levő autógyárak folyamatosan csökkentik az árakat, a használt autók értéke pedig szintén lefelé mozog – ha mostanában vagy a közeljövőben tervez autót venni, ne halogassa tovább a döntést!

A következőkben tájékozódhat arról, hogy milyen feltételekkel kínálunk Önnek hitelt. Cégünk mögött komoly tapasztalat áll, ami garantálja, hogy valóban a legjobb hitelkonstrukciókat kínáljuk Önnek. Hogy miért? Mert feladatunknak tekintjük, hogy kimazsolázzuk a hitelpiacról a legjobb ajánlatokat, amelyeket aztán felajánlunk Önnek igényeinek részletes megismerése után. Önnek ez két okból is megéri: mert nem kell időt és energiát fordítania a legjobb konstrukciók kikeresésére. Nekünk pedig azért fontos, mert adunk hírnevünkre, és tudjuk, hogy az elégedett ügyfeleknél nincs jobb reklám.

A hitelfelvétel feltételei:

  • Új autó esetén nincs megszorítás, a használt autó legföljebb 12 éves lehet.
  • A hitel futamideje egy és nyolc év közt változhat (A futamidő 1 és 8 év között választható. Magánszemélyek: 7 év, vállalati ügyfelek: 8 év.) – DE az autó a hitel lejáratakor nem lehet idősebb 15 évesnél!
  • A felvehető hitelösszeg korlátlan, az autó árának 25%-át kell befizetnie önerőként forint alapon, míg euró alapon 40%-ot.
  • Nincsenek rejtett költségek: cascót sem kell kötnie a megvásárolt autóra – mérlegelheti, hogy szüksége van-e a casco biztosításra.
  • Ha neve szerepel a KHR-listán (passzív BAR), az sem probléma, nálunk így is igényelhet hitelt.
  • Az autókölcsönt felvehetik magánszemélyek, vállalkozások és vállalkozók is.
Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.