Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

CASCO-biztosítás

A casco az igazi biztonság érzetét nyújtja Önnek. Ha tart attól, hogy autója saját hibájából összetörik, megrongálódik, a legjobb megoldás, ha cascót köt rá. Ha most vett új autót, és egy egész vagyont áldozott rá, szerezzen magának nyugodt álmot azzal, hogy nem csupán töréskár, hanem viharkár és más természeti csapások ellen is bebiztosítja magát.

Talán van, aki viccesnek találja, hogy összekarcolja egy nem pont erre szolgáló tárggyal (a bejárai kulccsal vagy egy toll hegyével, ki ne hallott volna ilyen idiótákról?) az autóját, iszonyatos károkat okozva ezzel, de Ön bizonyára nem lesz nevetős kedvében, amikor az autó egyes elemeit 20-30000 forintért festik újra. Legalább azzal enyhítse a helyzetét, hogy a károk javítását más állja Ön helyett: a biztosító, akinek havonta egy nem túl nagy összeget fizet, cserébe azok gyakorlatilag minden elképzelhető probléma ellen bebiztosítják Önt.

Online kalkulációért kattintson ide!

Használja online kalkulátorunkat, hogy megismerje az összes biztosító Önre és autójára vagy motorjára szabott konstrukcióját!

Még néhány tanács a biztosítás megkötése előtt:

A kalkulátor megmutatja az összes olyan biztosító ajánlatát, amely az Ön által megadott paraméterekkel köt biztosítást. A megfelelő casco kiválasztásakor azonban ne feledje el a kalkulátor utolsó oldalán beállítani a fizetés módját és rendszerességét, mivel az ajánlatok összege általában még tovább csökkenthető, ha éves inkasszós fizetést választ.

Szintén ne felejtkezzen meg arról sem, hogy az egyes biztosítók pontosan mit kínálnak. Bár a casco nagyjából ugyanazt foglalja magába minden esetben, egy ellenőrzést érdemes megejtenie. Az egyes biztosítók nevére kattintva részletesen elolvashatja, hogy az Ön által megkötni kívánt biztosítás milyen károkat fedez. Ezekben a terméktájékoztatókban vannak elrejtve a részletek, ezért semmiképpen ne kössön úgy biztosítást, hogy a kiválasztott társaság részletes tájékoztatóját nem olvassa el!

És végül: vegye elő vezetői engedélyét, mert szükség lesz a kiállítás dátumára!

Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.