Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Életbiztosítás

Az életbiztosítás már régen több, mint a klasszikus időkben, amikor az igénylők azért kötötték a biztosítást, hogy egy váratlan haláleset után családjuk ne lehetetlenüljön el teljesen, és az egyik családtag elvesztése ne vezessen oda, hogy a család anyagilag a tönk szélére kerül. A mai konstrukciókban a haláleset utáni kifizetés szinte már mellékesnek tekinthető, a számtalan biztosítási és megtakarítási lehetőség egyik – persze nem elhanyagolható – előnye.

A teljes biztosítási paletta részletes bemutatása – nagy szavak használata nélkül is elmondható – lehetetlenség, azonban egy rövid tájékoztatás után Ön már el tudja dönteni, hogy milyen típusú életbiztosításra van szüksége. Olvassa el a honlapon található tájékoztatót, majd a kalkulációra kattintva további, személyre szabott ajánlatok közül választhat, és végül megkötheti biztosítását.

Életbiztosítási kalkulációért kattintson ide!

Az életbiztosítások alapvetően négy nagy kategóriába sorolhatók, lássuk ezeket röviden:

1. A klasszikus biztosítási formák azok, amelyek akkor fizetnek, ha a biztosított a futamidő alatt meghal, de már ebben az esetben is létezik takarékoskodással egybekötött biztosítási forma. A legegyszerűbb biztosítás ugyanis olcsó, de ha a biztosított nem hal meg, a futamidő végén semmi sem fizet. Az egyszerűbb életbiztosítások másik fajtája valamivel drágább, és akkor is fizet, ha a megkötője túléli a lejárat időpontját. Így ez egyfajta egyszerű, hosszú távú megtakarítási forma is.

2. A megtakarítással egybekötött életbiztosítás másik fajtája, amikor valaki gyermeke vagy unokája nevére fizeti be a biztosítási összeget. Ha a befizető a futamidő alatt meghal, a kedvezményezett akkor is hozzájut a szerződésben foglalt teljes összeghez, ha akár csak egy alkalommal fizették be a kívánt díjat. Az ilyen biztosítások általában a következő generációk segítségét célozzák, a kedvezményezett egy meghatározott életkorban juthat majd hozzá a szerződött összeghez és a hozamokhoz.

3. Az életbiztosítások legbonyolultabb fajtája a hiteltörlesztéshez felhasználható biztosítás. Lényege, hogy a biztosító a törlesztés egy részét átvállalja, vagy hogy a szerződő halála esetén visszafizeti a fennmaradó tartozást.

4. Az utolsó típus az előtakarékossági és befektetési típusú biztosítás, amelyeknek rengeteg fajtája van, az ügyfél igényeinek megfelelően szinte bárhogyan alakítható: befizethet rendszeresen kisebb összeget vagy néha egy nagyot, választhatja a folyamatos kifizetéseket, vagy hogy egyszerre kapja meg az összeget a biztosítás lejártakor, előtakarékoskodhat a nyugdíjas éveire vagy éppen egy megvásárolni kívánt ingatlan, ingóság vagy bármi más megvételére.

Ha úgy érzi, a fenti kínálatban megtalálta az Önnek megfelelő biztosítást, kattintson a kalkulátorra, és merüljön el a részletekben, majd kösse meg a biztosítást online!

Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.