Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Gyorshitel saját autóra

A gyorshitel egy szabad felhasználású hitel, amelynek fedezetéül saját tulajdonú tehermentes gépkocsija szolgál. A gyorshitel összege (minimum 300 ezer Ft) a gépjármű EuroTax-értékének akár 80%-áig terjedhet. Letölthető az autófinanszírozás ügymenet és a feltételek listája ide kattintva.

Ha egy hitelt tényleg megkap öt nap alatt, az valóban gyorsnak számít, de hány olyan ismerőse van, aki a reklámozott időnek megfelelő idő alatt, vagy akár egy kicsit lassabban is, de öt nap alatt hozzájutott az általa igényelt összeghez? Ugye nem sok. Ez bizonyára azért van így, mert ők még nem jártak honlapunkon és nem kértek meg minket, hogy intézzük hitelügyleteiket.

Online kalkulációért kattintson ide!

Tudjuk, mit kell tenni ahhoz, hogy a gyorshitel valóban gyors legyen, vagyis az igénylés után öt nappal már kézben vagy a bankszámlán legyen a pénz.

Milyen hitelt kínálunk? Melyik az a hitelforma, amelynek elintézése tényleg csak néhány nap? A külföldön közkedvelt és régen japán hitelnek hívott autófedezetes gyorshitelről van szó. Alább pontokba szedve megtalálja ennek a hiteltípusnak minden előnyét, és meglátja, hogy a gyors elbírálási idő már csak a hab a tortán: a gyorshitel szabad felhasználású hitel.

A hitelösszeg (300 000–50 000 000 forintig) a gépjármű EuroTax-értékének 80%-a lehet. Az érték elérhető az interneten.

A személykocsi vagy teherautó megterhelése után a jármű az Ön tulajdonában marad, csupán eladnia nem szabad, más korlátozást nem kell elszenvednie.

A hitel futamideje 1–8 évig terjedhet. A futamidő 1 és 8 év között választható. Magánszemélyek: 7 év, vállalati ügyfelek: 8 év.

Még akár 12 éves gépjárművére is felvehet gyorshitelt, de vigyázzon: a hitel lejártakor az autó nem lehet 15 évnél idősebb – ezt is vegye figyelembe a hitel futamidejének megválasztásakor!

A hitel különböző pénznemekben vehető fel: forintban, euróban vagy svájci frankban. Ha devizában veszi fel, kevesebbet kell fizetnie havonta, vagyis adott törlesztőrészlettel nagyobb hitel felvételét tudja finanszírozni.

Passzív BAR / KHR-listás tagság nem akadály!

Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.