Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Hitel BAR-listásoknak

A KHR-lista (más, régi nevén a BAR-lista) a hitelfelvevők, adósok és hitelt felvenni készülők rémálma.

Egyszer csak felkerül rá valaki valahogyan, és aztán évekig nem tud kikeveredni a rossza adós státusból, sőt egy hosszabb lejáratú kölcsön – például lakáshitel vagy nagyobb jelzáloghitel – esetén is addig marad meg a státusza, míg a hitele le nem járt. És ezen a problémán nem lehet segíteni – ahelyett, tehát, hogy megpróbálná áttörni a falat, egyszerűen kerülje meg. Mi segítünk Önnek ebben!

Online kalkulációért kattintson ide!

Miért válasszon minket?

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik a hiteligénylés terén, a tapasztalat és a magunkkal szemben felállított elvárások pedig garantálják, hogy ha hozzánk fordul, akkor az egyik legjobb hitelközvetítő iroda szolgáltatásait veheti igénybe. A hitelügyintézésért semmilyen díjat sem számítunk fel, akkor sem, ha esetleg menet közben állna el hitelfelvételi szándékától.

Mi is az a KHR-listásoknak szóló hitel?

A feketelistára tett adósoknak (vagy egykori adósoknak) szóló hitelek speciális konstrukciók azzal a céllal, hogy a BAR-listán szereplők ne érezzék hátrányát annak, hogy egyszer, évekkel ezelőtt, valamiért nem fizették be egy hitelük törlesztőrészleteit. Az adóslistára tett hitelfelvevőknek a dolgát még annyiban is megkönnyítjük, hogy egyszerűsített hitelbírálatot garantálunk. Ezzel a hitelt gyorsan felvehetik, és megfelelő ingatlanfedezet mellett nem vizsgálják a jövedelmet sem (vagy legalábbis nem annyira szigorúan, mint más esetekben).

Milyen feltételekkel vehetek fel hitelt?

A BAR-listásoknak kínált hiteleknek éppen az a lényege, hogy ugyanolyan feltételekkel várjuk őket, mint a többi, „problémamentes” ügyfelet.

  • A hitelt felveheti euróban, forintban vagy svájci frankban. A forint erősödésével várható, hogy a törlesztőrészletek, ha deviza alapú hitelről van szó, egyre kisebbek lesznek.
  • A hitel jelzáloghitel, tehát egy ingatlanra van szükség a hitelfelvételhez, mely fedezetül szolgál. A kölcsön összege egy- és hetvenmillió forint közt változhat, természetesen a fedezetül felkínált ingatlan értékének megfelelően.

Használja az online hitelkalkulátort, és számolja ki, megközelítőleg milyen havi törlesztőrészlettel tudna felvenni hitelt. Ha az eredményt megfelelőnek találja, kérje munkatársaink ingyenes segítségét a továbbiak elintézésében!

Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.