Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Hitelkiváltás

Bosszankodik, mert egy ismerősének jobb a hitele, mint az Öné? Vagy hallott, látott egy új hitelkonstrukcióról a tévében, rádióban, esetleg az interneten, és arra gondolt: bárcsak tudtam volna erről, amikor hitelért folyamodtam…

Nos, cégünk segíthet Önnek abban, hogy minél jobb feltételekkel jusson hitelhez, de ha már késő, mert egy rossz hitelfelvétel nyomja a vállát, akkor is tudunk megoldást kínálni. A hitelkiváltó hiteleket azoknak találták ki, akik megbánták korábbi döntésüket és új feltételekkel szeretnének hitelhez jutni, vagy – bár a mostani hitelük sem rossz – szeretnének utánajárni, hogy nincs-e még jobb.

Online kalkulációért kattintson ide!

Mivel a banki verseny – különösen mostanában, a válság idején – folyamatosan erősödik, a pénzintézetek egyre jobb konstrukciókkal várják az ügyfeleket. Ezeknek a felkutatása nem könnyű feladat, hiszen állandó keresést, készenlétet kíván, mintha tűt keresne a szénakazalban. Nekünk azonban ez a munkánk és fő profilunk: a legjobb hitelek felkutatása, hogy a leendő hitelkérelmezők bennünket tiszteljenek meg bizalmukkal.

Az adósságkiváltó hitelek jelzáloghitelek, tehát egy ingatlanra van szükség, amelynek a megterhelése után fizeti ki a bank a kért összeget. Az ingatlanra ezután elidegenítési tilalmat jegyeznek be, vagyis a hitel futamideje alatt a megterhelt ház, lakás stb. nem adható el – de ez alighanem magától értetődő korlátozás.

A hitelkiváltó hitelek több célt is szolgálhatnak. Ilyen lehet például, ha a jelenlegi hitelénél kisebb törlesztőrészletű kölcsönt talál, és arra cseréli mostani hitelét. A futamidő így megnyúlik, azonban havonta nem kerül annyiba a törlesztés.

Egy másik lehetőség, hogy úgymond összevonja hiteleit – természetesen itt is előfordulhat, hogy a hitelek helyett felvett kiváltó kölcsön jobb feltételeket kínál. A lényeg azonban az, hogy a felvett összegből kifizetheti az összes, szanaszét levő tartozását, és jobban kalkulálható, rendezettebb helyzetet teremthet magának, mivel végül csak egy hitelt kell majd fizetnie.

A harmadik lehetőség, hogy pénzre lenne szüksége, azonban a bankok nem szeretik az olyan ügyfeleket, akiknek már van egy vagy esetleg több hitelük. Ezért a felvett összegből először visszatéríti a meglevő kölcsönt (kölcsönöket) majd a fennmaradó résszel azt kezd, amit akar – mintha nulláról indulna.

Használja hitelkalkulátorunkat egy előzetes becsléshez, utána pedig kérje munkatársaink segítségét a további ügyintézéshez. A hitelközvetítés ingyenes!

Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.