Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Impresszum

A bankihitelek.hu weboldal üzemeltetője (továbbiakban: bankihitelek.hu), Jambrik Zsolt számára kiemelt fontosságú a látogatók személyes adatainak védelme. A honlap nagy része úgy is látogatható és használható, hogy semmilyen adatot nem kell megadnia magáról, ellenben online hiteligénylés szolgáltatásunkat csak bizonyos személyes adatok megadásával veheti igénybe.

Az autóhitel ügyintézést a Bankihitelek.hu Kft. végzi, amely a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által regisztrált hiteliroda. Székhely: 1141 Budapest, Szilágysomlyó utca 1/B. Adószám: 23142910-2-42. Bankszámlaszám: 11708001-20564799-00000000. Cégjegyzékszám: 01-09-954966.

A bankihitelek.hu elkötelezi magát látogatói személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez.

A bankihitelek.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

A honlap látogatása során a bankihitelek.hu rögzíti a felhasználók IP címét, amelyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott lap címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen.

Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, ami a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A bankihitelek.hu a naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.