Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Jelzáloghitel

A jelzáloghitel az egyik legkedveltebb hitelforma Magyarországon (a lakásépítési hitelek előzik csak meg), és a hitel részleteit ismerve ezen nem is csodálkozhatunk.

A jelzáloghitel szabad felhasználású, tehát bármire elkölthető, a bank sem előtte, sem utána nem kérdezi meg, hogy Ön milyen céllal veszi fel a kívánt összeget. Fordíthatja nyaralásra, egy lakodalom vagy egy ballagás megszervezésére, valamilyen luxuscikk megvételére, de olyan jövedelemtermelő beruházásokra is, mint egy vállalkozás beindítása, marketingje, fejlesztése vagy egy iskola, tanfolyam díjának befizetése.

Online kalkulációért kattintson ide!

A hitel felvehető svájci frankban, euróban vagy forintban. A jelenlegi helyzetben, amikor a forint meglehetősen gyengélkedik, meglepő lehet, de még mindig jobban megéri devizában felvenni a jelzáloghitelt, mint a hazai fizetőeszközben. Ha egy bizonyos, forintban számolt törlesztőrészletet szán a hitelre havonta, akkor a deviza alapú hitelek összege valamivel nagyobb lehet a devizák és a forint közti kamatkülönbség miatt. Használja ki az alkalmat, vegyen fel devizahitelt, és valószínű, hogy nemsokára még kevesebbet kell fizetnie havonta, hiszen a forint már túl van a mélyponton, és folyamatos erősödése várható.

A jelzáloghitel jellegéből következően a hitelfelvétel kevesebb tortúrával jár, mint más kölcsönök esetében. Az ingatlanfedezet elég erős biztosíték, így a bankok nem veszik szigorúan a jövedelem vizsgálatát, vagy esetleg egyáltalán nem is kíváncsiak a jövedelmére. Ha nem tud vagy nem akar keresetigazolást bemutatnia, vagy túl kevés a havi jövedelme, a jelzáloghitel akkor is elérhető az Ön számára. Ráadásul az egyszerűsített hitelbírálati folyamat azt jelenti, hogy a szokottnál gyorsabban hozzájut az igényelt összeghez.

A hitelt nem csak magánszemély, hanem vállalkozás vagy egyéni vállalkozó is felveheti. A fedezetként használt ingatlan bármilyen ingatlan lehet, nem csak lakás vagy ház, kiválasztása azért fontos, mert értékétől függ a jelzáloghitel összege. A megterhelt ingatlan lehet kert, üdülő, iroda, garázs, termőföld stb.

Használja az online kalkulátort előzetes becsléshez, majd kérje munkatársaink segítségét a hitelfelvételben. A hitelközvetítés teljesen ingyenes!

Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.