Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Jogi nyilatkozat

A bankihitelek.hu weboldal üzemeltetője (a továbbiakban: bankihitelek.hu) minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy weboldalán közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére a bankihitelek.hu sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A bankihitelek.hu nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A bankihitelek.hu weboldal tartalma vagy annak bármely részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a bankihitelek.hu tulajdonosa jogosult.

A bankihitelek.hu tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának részét vagy egészét bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni. A weboldal tartalma vagy tartalmának kivonata saját, személyes használatra tárolható vagy kinyomtatható.

A bankihitelek.hu nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.