Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Kötelező biztosítás

Beszéljen helyettünk maga a KGFB, rövid nevén a kötelező biztosítás: miért kell megkötni, mire való. A technika részletekről pedig később tájékozódhat.

Online kalkulációért kattintson ide!

Kötelező: mert minden olyan autóra meg kell kötni, amelynek magyar rendszáma van. Ha valaki külföldi rendszámmal autózik, akkor neki is kell kötni, természetesen abban az országban, amelynek rendszámát az autó viseli.

Ha nincs kötelezőnk és a rendőr megállít, súlyos büntetésnek nézünk elébe, tehát mindenképpen jobb egy biztosítási kötvénnyel az autóban furikázni. És nem csak a büntetés elkerülése miatt…

Gépjármű: mert minden gépjárműre vonatkozik, amely a forgalomban részt vehet (a versenymotortól a traktorig), hiszen bármilyen járművel lehet balesetet okozni, amelynek a kárát aztán valakinek meg kell térítenie.

Felelősség: mert a biztosító a neki fizetett díj fejében átvállalja a felelősséget a hibánkért, bár természetesen azért büntetés mindenképpen jár: ha pénzben nem is, de a bonus-malus besorolásban az okozott baleset meg fog látszani. Érdemes megfontolni, hogy egy kisebb balesetnél talán jobb zsebből kifizetni a kárt, mint hogy két kategóriával visszább soroljanak bennünket. (Tehergépkocsik, autóbuszok, vontatók és mezőgazdasági vontatók minden egyes károkozása egy kategória visszasorolást jelent.)

Az ördög mindig a részletekben lakozik, és ebben az esetben pénzről van szó, tehát emiatt is érdemes alaposan körülnézni. Ahelyett azonban, hogy holmi biztosítókhoz mennénk be tájékoztatást kérni a KGFB-konstrukciókról, egyszerűbb, ha interneten intézzük az ügyeket: itt csak kattintgatni kell, és akár éjjel is köthetünk kötelező biztosítást, ha csak akkor volt időnk a gép elé ülni. És pénzt is spórolhatunk az internet segítségével: egy online megkötött biztosítás csaknem minden biztosítónál olcsóbb, mintha bent az irodában kötnénk meg – az alkuszokon keresztül megkötött biztosításokra akár 10%-ig kedvezményt is kaphatunk. Ez pedig olyan, mintha rögtön két kategóriával beljebb kezdenénk!

Használja online kalkulátorunkat, vesse össze minden biztosító ajánlatát és kössön felelősségbiztosítást egy kattintással. Fel sem kelnie a székből, csak amikor a postás meghozza a kötvényt! Kényelmesen és olcsón: van-e ennél jobb megoldás?

Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.