Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Lakásbiztosítás

A lakásbiztosítás az egyik legolcsóbb és legkedveltebb biztosítási forma. Ki ne kívánná egy valóban alacsony összegért biztonságban tudni házát, lakását, amelyet egy élet munkájával vett meg vagy épített fel és szépítgetett?

Nem is beszélve arról, hogy sok helyütt a lakásbiztosítás megkötéséhez kötik egy hitel felvételét (és, amíg létezett, így volt az a szoc. pol.-lal és a LÉK-kel is).

Online kalkulációért kattintson ide!

A lakásbiztosítások piacán óriási a harc, hiszen a magyar lakástulajdonlási viszonyok miatt igen magas a saját lakással, házzal rendelkezők, vagyis a biztosítók számára potenciális ügyfelek száma. Mi segítünk Önnek eligazodni a biztosítások útvesztőjében, és online kalkulátorunkkal nem csak azt számolhatja ki pontosan, hogy mennyi lenne egy biztosítás havi díja, hanem azonnal meg is kötheti a biztosítást.

Megtalálhatja a megfelelő biztosítást lakására és házára, sorházi lakására is. Az ingatlan lehet vályogból vagy panelből vagy téglából, sőt ezeknek az anyagoknak a keverékéből is, és a könnyűszerkezetű házak tulajdonosai sincsenek kizárva a biztosíthatók köréből. A saját házára vagy pusztán bérelt ingatlanára is köthet biztosítást, és még az sem akadály, ha háza a ’48-as szabadságharc utáni években épült, hiszen ezekre az ingatlanokra is normál lakásbiztosítás köthető. Sőt a mai lakásbiztosítások már magukba foglalják a házban, lakásban tartott ingóságok biztosítását is, és bebiztosíthatja egyedi könyveit, szőnyegeit, ruháit stb.

A biztosítások alap esetben ugyanazokra a károkra fizetnek: tűz, elemi károk, vezetékes vízkár, üvegkár, betöréses lopás, felelősségbiztosítás, de lehetőség van további kockázatok felvételére is, úgy mint háztáji állatok pusztulása, háztáji kerti gépek kára, a biztosított kutyája által okozott kár vagy a 24 órás szervizszolgáltatás és még több egyéb kiegészítő kockázat.

És végül egy jó tanács: a procedúra végén mindenképpen hasonlítsa össze az Önnek tetsző biztosítók ajánlatait, mert könnyen lehet, hogy egy olcsóbb biztosítás többet kínál, mint a ránézésre jobbnak tűnő. Szánjon rá két percet az összehasonlításra, amit a számítógép könnyen áttekinthető formában mutat be Önnek, mert a körültekintés hiánya esetleg igen sokba kerülhet egy káresemény után!

Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.