Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Lakáshitel

Lakásvásárláshoz az emberek igen elenyésző részének áll csak rendelkezésére a kívánt összeg. Magyarországon a lakások, házak ára még a válságos időszakban is viszonylag magas, amikor pedig a lakáspiac minden szereplője azért panaszkodik, hogy csökkennek az árak.

Természetesen ebből a vevők profitálnak, akár úgy, hogy egy lakás elérhetővé válik számukra, akár úgy, hogy kevesebb hitelt kell felvenniük, amit már könnyebben tudnak finanszírozni.

Online kalkulációért kattintson ide!

A különböző futamidejű, összegű lakáshitelek együttes állománya messze a legmagasabb az összes többi hitelhez képest. Magyarországon a bérlakások száma viszonylag alacsony, ezért jut ilyen nagy szelet a piaci tortából a lakáshiteleknek. Ha pedig egy kölcsönre ilyen nagy szükség van, akkor nagyon oda kell figyelni, hogy megfelelő kondíciókkal jusson hozzá, nehogy a helyzetet kihasználva olyan hitelkonstrukció felvételébe kergessék bele, amelyet később nagyon megbánhat.

Kinek van ideje mindent átnézni, az apróbetűket, a lábjegyzeteket? És ráadásul mindezt megnézni minden bank esetében – mert Murphy törvénye alapján biztos, hogy a legvégére hagyta azt a bankot, amely a legjobb ajánlatot tudná adni Önnek. Ebben lehetünk a segítségre mi.

Magyarország legnagyobb (tehát a jelzáloghitelezés piacán számba vehető) bankjaival kapcsolatban vagyunk, és sok évre visszanyúló tapasztalataink garantálják azt, hogy igényeinek pontos megismerése után megtaláljuk a legjobb lakáshitelt az Ön számára. Minden bank más-más kondíciókkal kínálja a lakás-, ház megvásárlásához felvehető hiteleit, de online kalkulátorunkkal készíthet egy előzetes becslést, amellyel tájékozódhat, hogy körülbelül milyen havi törlesztéssel tud visszafizetni egy adott összegű kamatot.

A lakáshitelek esetén igen kevés megszorítással szembesül: akár passzív és aktív KHR- (BAR-) listás tagok is vehetnek fel hitelt. A futamidő 30 évig szabadon megválasztható. Ha az ingatlanon van már hitel, az sem kizáró tényező. És még jövedelemigazolásra sincs szüksége, ha úgy dönt, nem kívánja megosztani a bankkal havi jövedelme nagyságát, vagy túl keveset keres ahhoz, hogy értelme lenne keresetigazolást kérnie.

A hitelközvetítésért cégünk semmilyen díjat nem számít fel!

Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.