Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Személyi hitel helyett

Ha elutasították személyi hitel kérelmét, akkor is tudunk megoldást kínálni az Ön számára. Ez a személyi hitel helyett létrehozott autófedezetes gyorshitel-konstukció a magyar piacon jelen lévő hitelfajták közül az egyik legkönnyebben felvehető. Csupán az Ön személyes okirataira, a fedezetül szolgáló autó dokumentációjára, valamint két közüzemi számlára van szükség.

Online kalkulációért kattintson ide!

Miért ne válassza a személyi hitelt?

A személyi hiteles konstrukció a múlté. Bár a hitel szabad felhasználású, a hitelfelvétel kondíciói finoman szólva is nem a legjobbak. Magas kamat, meglehetősen behatárolt összeg, mindenféle igazolások beszerzése – ennél nehezebb és kedvezőtlenebb már nem is lehetne a hitelfelvétel.

Mit ajánlunk helyette?

Személyi hitel helyett inkább vegyen fel a személyi hitel egyetlen pozitívumát (szabad felhasználású) más hitelfajták előnyeivel ötvöző autófedezetes hitelt.

Mi az autófedezetes gyorshitel?

Mint a nevében is benne van, ez a hiteltípus egyfajta jelzáloghitel: a kölcsön felvételéhez azonban jelen esetben nem egy ingatlan szolgál fedezetül, hanem az autóját terheli meg a hitel futamidejére. A kölcsön előnyei tulajdonképpen abból fakadnak, hogy az autó szolgál fedezetül, ezért sok olyan tényezőtől megszabadulhat, ami egy fedezet nélküli hitel esetén negatívumként jelentkezne.

Mik a hitel előnyei?

Ha két szóval akarnánk jellemezni: gyorsaság és rugalmasság – szinte alig van olyan személyautó vagy teherautó, amit ne lehetne bevonni a hitel fedezetéül. Részletesen az előnyökről a következőkben tájékozódhat:

  • Bármilyen autóra felvehető, csak két megkötés van: a kocsi nem lehet 12 évesnél idősebb a hitel igénylésének napján, a lejáratkor pedig nem kerülheti el a 15 éves kort. Egyébként lehet személyautó, teherautó, kishaszonjármű.
  • A futamidő 1 és 8 év között választható. Magánszemélyek: 7 év, vállalati ügyfelek: 8 év.
  • A felvehető összeg korlátlan: a fedezetül szolgáló autó nyilvánosan megtekinthető és Európában egységesen számított EuroTax-értékének 80%-áig vehető fel a hitel.
  • A hitel a két, Magyarországon legkedveltebb pénznemben vehető fel: forintban, euróban. Ha úgy kívánja, akármelyik pénznemben fizetheti a törlesztőrészleteket is.
  • Az autó az ön tulajdonában marad, de természetesen, amíg a hitel le nem jár, addig a járművet nem adhatja el.
  • Semmilyen különleges okiratra nincs szükség, csupán azokra az iratokra, amelyet pár perc alatt összeszedhet: személyes iratai, az autó iratai és jövedelemigazolás.
  • Az sem akadály, ha neve szerepel a KHR-listán (passzív BAR)!
Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.