Banki Hitelek - bankihitelek.hu

hitel egyszerűen

Utasbiztosítás

Az utasbiztosítás sajnálatosan elhanyagolt biztosítási forma, pedig nagyon olcsó és minden lehetőségre felkészülhet vele. Sajnos EU-csatlakozásunk után a külföldi orvosi ellátás nem lett ingyenes, egy magyar TB-kártya semmit sem jelent, vagy legalábbis édeskeveset, az orvosi, kórházi ellátás díjának csak egy töredékét fedezi a sajátos szabályok szerint.

Kösse meg utasbiztosítását, szánjon rá pár ezer forintot utazása bebiztosítására, hogy a nyaralás nehogy rémálommá változzon, amikor egy baleset vagy betegség miatt a nyaralás árának többszörösét kell kifizetnie.

Online kalkulációért kattintson ide!

Az utasbiztosítások megkötése mellett a következő érvek szólnak:

  • A biztosítás fedezi a teljes ellátási költséget, az önrészt is, amely még egy egyszerűbb röntgen esetén is több tízezer forintra rúghat.
  • Bárki köthet utasbiztosítást, ha magyar állampolgár. Nem számít, hogy van-e társadalombiztosítása vagy nincs.
  • A biztosítás lehetővé teszi, hogy Önt a leggyorsabban, a legjobb helyen lássák el, ugyanis a költségvállaló nyilatkozatot mindenütt elfogadják (legyen az egy külföldi állami vagy magánkórház). Biztos lehet tehát afelől, hogy nem fogják ide-oda küldözgetni, mert „nem látnak Önben pénzt”.
  • A hazajövetel is neuralgikus pont lehet, ha például a balesetben tönkre megy az autó vagy motor, amivel külföldre ment. Ilyen esetben megint csak rengeteg fáradság és pénz egy kórházból megszervezni a hazatérést. Képzelje el, hogy hogyan foglalna repülőjegyet magának másnapra (mert a kórházból kirakják Önt az utcára, ha gyógyultnak nyilvánítják!) egy lettországi kisváros kórházából…
  • Az utasbiztosításban benne foglaltatik a magyar nyelvű segítségnyújtás is: a nap huszonnégy órájában hívhat segítséget, az asszisztencia megszervezi a mentést, ellátást, tolmácsol az orvosok és a beteg között, és azonnal értesíti a hozzátartozókat. A helyi viszonyok ismerete megfizethetetlen, Ön mégis hozzájuthat az egész nyaralás időtartama alatt, mindössze pár ezer forintért.
  • Az utasbiztosítás kondícióinak összeállításakor olyasmikre is gondoltak a biztosítók, ami Önnek talán eszébe sem jutna: poggyászbiztosítás (poggyász vagy okmány ellopása vagy sérülése), haláleset vagy rokkantság esetén egyösszegű kifizetés, a kórházi ellátás alatti napidíj kifizetése, törés esetén egyszeri juttatás, kártérítés, ha a poggyász késve érkezik, jogvédelem biztosítása (óvadék és ügyvédi költségek), felelősségbiztosítás, ha Ön harmadik személynek kárt okoz.

Használja a kalkulátort, és kösse meg a biztosítást akár az indulás előtt öt perccel! Néhány ezer forinttal százezreket spórolhat!

Banki Hitelek HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, banki akciókról, hitellehetőségekről.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.